Telefoonnummersoorten toevoegen, wijzigen en verwijderen

De research manager heeft allerlei standaardinstellingen, waarvan enkele alleen toegankelijk zijn voor de applicatiebeheerder. Eén daarvan is het toevoegen, wijzigen en verwijderen van telefoonnummersoorten. In deze handleiding leest u hoe u dit doet.

Stappen
1. Hoofdmenu – Beheer – Telefoonnummersoorten
2. Voeg een telefoonnummersoort in door op “Toevoegen” te klikken
3. Wijzig of verwijder een telefoonnummersoort in de rechterkolommen
4. Klik op “OK”

Uitgebreide stappen
Ga naar www.onderzoekenanalyse.nl/NaamZiekenhuisStudieInitiator. Log hier in met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Let op: Maakt uw organisatie gebruik van meerdere modules binnen de research manager? Dan kan het zijn dat u eerst in het moduleportaal komt. Klik dan op “Data management”. Afhankelijk van uw instellingen kunt u ook eerst in één van onze andere modules komen. Als u linksboven in uw scherm niet “Data Management” ziet staan, klik dan op het logo dat u wel ziet om in het moduleportaal te komen. Klik vervolgens alsnog op “Data management”.

Stap 1: Navigeren naar ‘Telefoonnummersoorten’
Klik vervolgens, in het hoofdmenu, op “Beheer” en daarna, onder het kopje “Applicatie-instellingen”, op “Telefoonnummersoorten”.

Stap 2: Telefoonnummersoorten ordenen.
Nu bevindt u zich op de pagina met telefoonnummersoorten. Hier ziet u een tabel, met daarin de naam en status van de soorten. Door op het icoon links van een soort te klikken, zonder de muisknop los te laten, kunt u dit naar boven of onder verplaatsen. Zo verandert u de volgorde waarin de telefoonnummersoorten worden weergegeven.

Stap 3: Telefoonnummersoorten toevoegen
Om een nieuwe telefoonnummersoort toe te voegen, klikt u links onderaan de tabel op “Toevoegen”. Nu opent een pop-up waarin u de naam van de nieuwe soort in kunt voeren. Vervolgens klikt u op “OK” om hem op te slaan, of op “Annuleren” als u de soort toch niet toe wilt voegen.

Stap 4: Telefoonnummer bewerken/ verwijderen of doorgaan zonder op te slaan
Aan de rechterkant van de tabel staat een kolom “Verwijderen”. Als u bij een telefoonnummersoort op het icoon in deze kolom klikt, opent een pop-up. Om de soort definitief te verwijderen, klikt u hierin op “OK”. Wilt u hem toch niet verwijderen, klik dan op “Annuleren”.
Links naast deze kolom staat de kolom “Wijzigen”. Als u bij een telefoonnummersoort op het icoon in deze kolom klikt, opent een andere pop-up. Hierin kunt u de naam van de soort wijzigen of de soort of (in)actief zetten. Vervolgens klikt u op “Opslaan” om de soort op te slaan maar de pop-up (nog) niet te sluiten, op “Opslaan en sluiten” om de soort op te slaan en de pop-up direct te sluiten of op “Sluiten” om de pop-up te sluiten zonder op te slaan.