Ik wil een vragenlijst printen om op papier in te laten vullen. Hoe pak ik dat aan?

1. Navigeer naar ‘CRF’ en klik op ‘Overview’ in het drop-down-menu.
  2. Selecteer de patiënt en klik op de knop ‘Print’. Er verschijnt een pop-up.
  3. Kies de (sub)hoofdstukken die uitgeprint moeten worden.
  4. Wanneer u in de pop-up op de knop ‘print’ klikt verschijnt er een voorbeeld. Selecteer ‘Afdrukken’ om de vragenlijst uit te printen.