Release notes 5.31.0 (januari)

Beste gebruiker,

Wij hebben de research manager geüpdatet naar versie 5.31.0. Lees hieronder welke functionaliteiten er zijn toegevoegd, welke verbeteringen er zijn toegepast en welke fouten we hebben opgelost.

Algemeen

• Met ingang van deze versie is het mogelijk om tweefactorauthenticatie te gebruiken voor het inloggen in de research manager. Voor meer informatie over het gebruik van tweefactorauthenticatie kunt u hier terecht.

• Er kon een fout optreden in de export vanuit alle modules, wanneer er in het exportbestand ongeldige tekens voorkwamen. Deze fout is opgelost.

• In Data management is het nu mogelijk om gebruik te maken van een vinkveld boven de resultaten op het CRF - Zoeken scherm om alle zoekresultaten in een keer te selecteren.

• Er werden nog e-mails voor accountaanvragen verstuurd naar gebruikers met de rol ambtelijk secretaris of medewerker wetenschapsbureau, wanneer zij inmiddels niet meer actief waren in de research manager. Deze e-mails worden nu alleen nog naar actieve gebruikers verstuurd. Daarnaast kiezen we ervoor om deze e-mail in Study management vanaf nu te versturen naar gebruikers met de rol modulebeheerder in plaats van naar het wetenschapsbureau.

• In het notificatie-overzicht was het nog mogelijk om in de kolom "nummer" te zoeken op basis van tekst. Dit hebben we afgevangen - in het filter kunnen nu alleen nog cijfers worden ingevoerd.