Release Notes versie 5.48.0 (sep)

Beste gebruiker,

Wij hebben de research manager geüpdatet naar versie 5.48.0. Lees hieronder welke functionaliteiten er zijn toegevoegd, welke verbeteringen er zijn toegepast en welke fouten we hebben opgelost.

Algemeen

Data management

• Bij het opbouwen van de treeview werd het maximaal aantal wederkeringen niet goed bepaald. Dit is nu opgelost.

• De é werd niet netjes weergegeven in PSS emails. Dit is opgelost.
  • Er is een fout opgelost in de componenten Meerdere Antwoorden en Enkele Antwoorden. De sortering van de antwoord items werd niet goed opgeslagen.
  • Het is mogelijk om componenten, paragrafen etc  te verplaatsen naar een andere positie in de paragraaf of naar een andere locatie in het sjabloon. Dit verplaatsen ging niet goed in Building Blocks, dit is nu opgelost.

Study management

• Er is een fout opgelost in het Beoordelingscomponent. De knop Opslaan werd niet getoond als een gebruiker alleen het recht had om een regel toe te voegen.

METC management

• Er is een fout opgelost in het Beoordelingscomponent. De knop Opslaan werd niet getoond als een gebruiker alleen het recht had om een regel toe te voegen.

Als u vragen heeft over de nieuwe functionaliteiten of opgeloste fouten, kunt u contact opnemen met onze supportmedewerkers via de Support knop rechts onderaan uw pagina.