Documenten

Study Management – Documenten

Stap 1

U heeft van de Applicatie Beheerder van de Research Manager een link ontvangen om naar de inlogpagina van de Research Manager te gaan.

Ga naar www.onderzoekenanalyse.nl/ZiekenhuisNaam.

Ook heeft u van de Applicatie Beheerder login gegevens ontvangen. Log in met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Afb 1 inloggen

Stap 2

U ziet nu de startpagina. Rechts bovenin het scherm ziet u uw gebruikersnaam en in welke studie u nu ingelogd bent (klik op Mijn Profiel om een andere studie te selecteren).

001

Stap 3

Klik in de menubalk op Studie.

099

U komt in het volgende scherm:

100

Klik in de menubalk op Documenten.

114

U komt in het volgende scherm:

115

Hier kunt u documenten toevoegen aan het studiedossier.

Uit het lijstje kunt u een document categorie selecteren. (Rode pijl)

Alleen documenten uit de geselecteerde categorie worden getoond in het overzicht. (Groen)

116

Klik op Toevoegen.

117

Het volgende venster verschijnt:

118

Categorie
Selecteer uit het lijstje het document categorie.

Titel
Vul een titel voor het document in.

Omschrijving
Vul een omschrijving van het document in.

Versienummer
Vul een versienummer van het document in.

Documentnummer
Vul een documentnummer in.

Documentdatum
Klik op het 119 icoontje en selecteer een document datum.

Status
Selecteer uit het lijstje een document status.

Document selecteren
Selecteer een document.

Document uploaden
Upload zelf een document.

Klik op Opslaan & nieuw om de gegevens op te slaan en begin met het toevoegen van een nieuwe document. (Rode pijl)

120

Klik op Opslaan & sluiten om de gegevens op te slaan en het scherm te sluiten. (Groene pijl)

Klik op Sluiten om te annuleren. (Blauwe pijl)

Het toegevoegde document verschijnt in het overzicht.

121

Dubbelklik op het document om te wijzigen.

Klik op het 122 icoontje om een document te verwijderen.

Klik op Opslaan wanneer u klaar bent om de gegevens op te slaan.