LET OP! GROTE AANPASSING IN PATIENT SELF SERVICE!

Op dinsdag 08-09-2020 zullen wij een nieuwe update doorvoeren, dat houdt in dat vanaf 20:00u alle vragenlijsten die verstuurd worden via Patiënt Self-Service (PSS) volledig responsive zijn. Dit wil zeggen dat vragenlijsten voortaan geschikt zijn voor alle (mobiele) apparaten. De nieuwe opzet houdt rekening met verschillende schermgroottes en zal afhankelijk hiervan de vragen en de invoervelden aanpassen aan de grootte van het scherm.

We hebben er ook voor gekozen om de opmaak van de vragenlijsten te wijzigen, zo is bijvoorbeeld het lettertype vergroot en zijn er een aantal kleuren gewijzigd waardoor de leesbaarheid van de verschillende componenten verbeterd is. Dit betekent dat de vragenlijsten voor PSS deelnemers er anders uit zien dan voorheen. Functioneel is er niets veranderd, een PSS deelnemer zal nog steeds een link naar de vragenlijst ontvangen via de mail en de PSS deelnemer kan deze dus zonder problemen op bijvoorbeeld een telefoon invullen.

Het instellen van Patient Self Service is hetzelfde gebleven, het is echter NIET meer mogelijk de opmaak van de vragenlijsten in te stellen. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de standaard opmaak. Deze ziet u hieronder in de voorbeelden, een voorbeeld van uw vragenlijst in de nieuwe opmaak kunt u ook inzien via de knop ‘Voorbeeld’ via Beheer- Patient Self Service Instellingen – Schema.

Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u contact opnemen met support.

De nieuwe landingspagina voor de gebruiker, hierin komt de Site & titel van de vragenlijst te staan:

De puntenschaal zal er op een groot scherm zo uitzien:

En op een kleiner scherm zo:

Meerdere antwoorden groot scherm:

Meerdere antwoorden half scherm:                            Meerdere antwoorden telefoon:

mceclip4.png mceclip5.png

Een voorbeeld van een vraag op de telefoon: