Nieuwe studie aanmaken

Stap 1

Klik in de menubalk op Nieuw.

012

013

Ga door naar stap 2 als u een bestaande studie uit Data Management wilt koppelen.

Vul de gegevens in. De volgende velden zijn verplicht:

Studie Details
• Korte titel
• Lange titel
• Type studie

Hoofdonderzoeker
• Gebruiker

Selecteer de type studie uit het lijstje.

014

Selecteer een hoofdonderzoeker uit het lijstje.

015

Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan. Nieuwe studie is aangemaakt. (Groene pijl)

016

Klik op Terug om te annuleren. (Blauwe pijl)

Stap 4

Bestaande studie uit Data Management koppelen
U vinkt dit veld aan als u een bestaande studie uit Data Management wilt koppelen.

Het volgende scherm verschijnt:

017

Selecteer de Data Management studie uit het lijstje die u wilt koppelen.

Studie Koppelen

Na selectie van een studie worden de velden ‘Studienummer’ en ‘Korte titel’ automatisch ingevuld. De overige velden dient u zelf in te vullen.

019

Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan. U heeft een bestaande studie uit Data Management gekoppeld. (Groene pijl)

Klik op Terug om te annuleren. (Blauwe pijl)