Notificaties – Overzicht

Stappen
1. Hoofdmenu – Notificaties – Overzicht
2. Sorteren kan op kolomtitels en/of op gelezen/ongelezen.

Uitgebreide stappen

Stap 1: Inloggen in Study Management
Ga naar www.onderzoekenanalyse.nl/NaamZiekenhuis. Log hier in met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Stap 2: Navigeren naar Notificaties > Overzicht
U ziet nu de startpagina. Plaats uw muis bovenaan, in de menubalk, op “Notificaties”. Klik vervolgens op “Overzicht”.

Op het scherm waar u zich nu bevindt, ziet u alle notificaties die u heeft ontvangen omdat ze aan de filters voldoen die bij notificatie-instellingen gespecificeerd zijn, en u bij de desbetreffende notificaties als ontvanger aangemerkt bent.

U kunt notificaties op verschillende manieren sorteren. Deze opties zijn in onderstaande afbeelding rood omlijnd:

Door op de kolomtitels te klikken, sorteert u de lijst met notificaties in de betreffende kolom op alfabetische volgorde. In de meest rechterkolom kunt u notificaties als “Gelezen” aanvinken. Als u vervolgens bovenaan “Toon alleen niet gelezen notificaties” aanvinkt, zullen alle notificaties die u als “Gelezen” heeft aangemerkt niet meer in de lijst verschijnen.

Dit kunt u natuurlijk altijd ongedaan maken, door “Toon alleen niet gelezen notificaties” weer uit te vinken en het vinkje bij “Gelezen” weer weg te halen bij de notificaties die u toch in de lijst wil zien.