Stappen:

1. Navigeer via het hoofdmenu naar CRF -> Zoeken;

2. Voeg componentfilters toe voor uw zoekopdracht;

3. Klik op 'Zoeken';

4. Werk eventueel uw werkset bij.

Binnen grotere studies kan het regelmatig voorkomen dat u een overzicht van patiënten wilt zien, op basis van reeds ingevulde data voor één of meerdere componenten. Door middel van zo'n overzicht kunt u gemakkelijk zien hoeveel patiënten aan de door u vastgestelde zoekfilters voldoen. In deze handleiding leest u hoe u een zoekopdracht op basis van componentdata formuleert.

Uitgebreide stappen:
Ga naar www.onderzoekenanalyse.nl/NaamZiekenhuisStudieInitiator Log hier in met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Let op: Maakt uw organisatie gebruik van meerdere modules binnen de research manager? Dan kan het zijn dat u eerst in het moduleportaal komt. Klik dan op 'Data management'. Afhankelijk van uw instellingen kunt u ook eerst in één van onze andere modules komen. Als u linksboven in uw scherm niet 'Data management' ziet staan, klik dan op het logo dat u wel ziet om in het moduleportaal te komen. Klik vervolgens alsnog op 'Data management'.

Stap 1: Navigeren naar "CRF Zoeken"
U ziet nu de startpagina. Plaats uw muis bovenaan, in de menubalk, op 'CRF' en klik vervolgens op 'Zoeken'.

Stap 2: Filter samenstellen
Nu bevindt u zich op de zoekpagina van het CRF. Op deze pagina stelt u een filter samen. Dit doet u door eerst een component te selecteren. Vervolgens selecteert u het type conditie dat u eraan wilt koppelen (bijvoorbeeld 'groter dan' of 'gelijk aan').

Afhankelijk van het type dat u kiest kunt u een waarde om te vergelijken invullen. Tenslotte klikt u op 'Toevoegen' om het filter aan uw zoekopdracht toe te voegen. U kunt het filter ook opslaan – als u dit doet, is het later gemakkelijk terug te halen wanneer u op 'Uw filters' klikt.

U moet minimaal één filter aan een zoekopdracht toevoegen, maar u kunt er ook meerdere tegelijk instellen. Dan worden alleen resultaten getoond die aan alle filters voldoen. Klik op 'Zoeken' om de resultaten te tonen.

Stap 3: Filterresultaten aan werkset toevoegen
Bij de zoekresultaten ziet u nu alle patiënten die aan de door u vastgestelde filters voldoen. Het kan zijn dat (een deel van) deze patiënten niet in uw werkset zitten. Dit betekent dat u deze patiënten niet bij de CRF-gegevens ziet.

Om dit te veranderen, selecteert u deze patiënten (vink het vakje links van een patiënt aan, of gebruik het vinkveld bovenaan om alle patiënten te selecteren) en klikt u vervolgens op 'Werkset updaten'. U kunt ook patiënten deselecteren, als u hierna op 'Werkset updaten' klikt zullen deze patiënten niet meer in uw werkset staan. Door op 'Werkset leegmaken' te klikken, ziet u geen enkele patiënt meer op de pagina CRF-gegevens.