Tweefactorauthenticatie inschakelen voor uw account

Als tweefactorauthenticatie op uw omgeving is ingeschakeld, kunt u dit voor uw account inschakelen. In verband met de veiligheid van onderzoeksgegevens raden wij alle gebruikers aan om gebruik te maken van deze optie.

Stappen

1. Navigeer via het Hoofdmenu -> Mijn profiel -> Inloggen & beveiliging;

2. Klik op 'Tweefactorauthenticatie inschakelen';

3. Installeer een authenticator app op uw mobiele apparaat en activeer deze met behulp van de getoonde QR-code;

4. Voer de getoonde code ;

5. Kies de gewenste rol en eventuele andere opties;

6. Klik op 'Opslaan'.

Uitgebreide stappen
Ga naar www.onderzoekenanalyse.nl/NaamZiekenhuisStudieInitiator. Log hier in met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Let op: Maakt uw organisatie gebruik van meerdere modules binnen de research manager? Dan kan het zijn dat u eerst in het moduleportaal komt. Klik dan op “Data management”. Afhankelijk van uw instellingen kunt u ook eerst in één van onze andere modules komen. Als u linksboven in uw scherm niet “Data Management” ziet staan, klik d