Accountaanvraagbeleid instellen

De research manager heeft allerlei standaardinstellingen, waarvan enkele alleen toegankelijk zijn voor de applicatiebeheerder. In deze handleiding leest u over de instellingen die betrekking hebben op accountaanvragen.

Stappen
1. Hoofdmenu – Beheer – Standaardinstellingen
2. Schakel “Accountaanvraag” in of uit
3. Vul een vervaltijd voor accountactivatielinks in
4. Klik op “Opslaan”

Uitgebreide stappen
Ga naar www.onderzoekenanalyse.nl/NaamZiekenhuisStudieInitiator Log hier in met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Let op: Maakt uw organisatie gebruik van meerdere modules binnen de research manager? Dan kan het zijn dat u eerst in het moduleportaal komt. Klik dan op “Data management”. Afhankelijk van uw instellingen kunt u ook eerst in één van onze andere modules komen. Als u linksboven in uw scherm niet “Data Management” ziet staan, klik dan op het logo dat u wel ziet om in het moduleportaal te komen. Klik vervolgens alsnog op “Data management”.

Stap 1: Navigeren naar standaardinstellingen
Klik vervolgens, in het hoofdmenu, op “Beheer” en daarna, onder het kopje “Applicatie-instellingen”, op “Standaardinstellingen”.

Stap 2: Kopje 'Accountaanvraag;
Nu bevindt u zich op de pagina met standaardinstellingen. Onderaan deze pagina staan twee zaken die u kunt veranderen. Als u accountaanvraag inschakelt, kunnen gebruikers op het inlogscherm van de research manager een aanvraag voor een account versturen.

Het tweede dat u instelt, is van toepassing op nieuwe accounts waarvoor een mail met een activatielink is verstuurd. Hier stelt u in hoelang u wilt dat deze link geldig is (in uren). Zo voorkomt u dat, mocht zo’n e-mail of link in verkeerde handen terechtkomen, deze toegankelijk is voor derden.

Stap 3: Opslaan
Klik tenslotte op “Opslaan”. Als u toch geen wijzigingen aan wilt brengen, klikt u in plaats daarvan op “Terug”.