E-mail templates

Klik in de menubalk op Beheer. Klik vervolgens op E-mail templates.

006

U komt in het volgende scherm:

007

Selecteer uit het lijstje een status waarvoor u de e-mail templates wilt definiëren.

008

Verstuur e-mail bij statusovergang
U vinkt dit veld aan als u de e-mail bij statusovergang wilt versturen.

Vraag om bevestiging voor versturen
U vinkt dit veld aan als u om bevestiging wilt vragen voor versturen.

Verstuur e-mail voor de volgende rollen
Selecteer uit het lijstje één of meerdere rollen.

009

E-mail onderwerp
Laat het onderwerp leeg om de standaard opmaak te gebruiken of gebruik een zelfgemaakte opmaak met behulp van de samenvoegvelden.

E-mail
Laat de e-mail leeg om de standaard opmaak te gebruiken of gebruik een zelfgemaakte opmaak met behulp van de samenvoegvelden.

Klik op Opslaan om de e-mail template op te slaan. (Groene pijl)

010

Klik op Terug om te annuleren. (Blauwe pijl)

Indien er is aangegeven dat de e-mail verzonden wordt bij statusovergang, ontvangt u de statuswijziging per mail.