Componenten aan het studiesjabloon koppelen

Stappen
1. Hoofdmenu – Beheer – Sjabloon
2. Navigeer naar Studie – Begroting – Begroting – Inkomsten of Uitgaven
3. Klik op “bewerken”
4. Klik op “Specifieke eigenschappen” en sleep de gewenste componenten naar “Actieve componenten”
5. Klik op opslaan.

Uitgebreide stappen
Stap 1: Inloggen in Study Management
Ga naar www.onderzoekenanalyse.nl/NaamZiekenhuisStudieInitiator. Log hier in met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Stap 2: Navigeren naar 'Sjabloon'.
U ziet nu de startpagina. Klik bovenaan, in de menubalk, op “Beheer”. Klik vervolgens, onder het kopje “Study management sjabloon”, op “Sjabloon”.

Stap 3: Navigeren naar het component 'Begroting'
Nu bevindt u zich op de pagina met het studiesjabloon. Links ziet u de navigatiestructuur met hoofdstukken, subhoofdstukken, paragrafen en componenten. Klik op het plusicoon naast “Studie”, daarna op het plusicoon naast “Begroting” en vervolgens op de paragraaf getiteld “Begroting”. Nu ziet u in het hoofdscherm twee componenten: inkomsten en uitgaven.

Stap 4: Begrotingscomponent instellen.
Om begrotingscomponenten aan het inkomsten- of uitgavencomponent in het studiesjabloon te koppelen, klikt u aan de rechterkant op het potloodicoon (onder “Bewerken”) of dubbelklikt u op het component om dezelfde pop-up te openen. Hierin gaat u naar het tabblad “Specifieke eigenschappen”. Nu ziet u twee kolommen met begrotingscomponenten.

De componenten die u voor dit gedeelte van de begroting actief wilt hebben, verplaatst u met behulp van de pijltjes in de pop-up naar “Actieve componenten”. Componenten die onder “Alle componenten” staan, zijn voor dit deel van de begroting (inkomsten of uitgaven, afhankelijk van het component waar u zich in bevindt) dus niet actief.

Als u klaar bent met het verplaatsen van componenten, klikt u op “Opslaan” om op te slaan, op “Opslaan en sluiten” om op te slaan en de pop-up direct te sluiten, of op “Sluiten” om te annuleren.