Exporteren naar Excel

Klik op Beheer en vervolgens op Export.

U komt in het volgende scherm:

Op dit scherm kunt u de export samenstellen.

Export naam                            Voer hier een naam of een omschrijving voor de export in.

Export componenten               Selecteer hier welke componenten/ velden u wilt exporteren.

Studie statussen                      Selecteer hier welke studies u wilt exporteren door een of
                                               meerdere statussen aan te vinken. Alleen studies met de
                                               geselecteerde status(sen) worden in de export getoond.

Klik op Export toevoegen.

De export wordt nu gegenereerd, dit kan enkele minuten duren. De export krijgt de status Wachtrij.

Zodra de export gereed is, krijgt deze de status Voltooid.

Klik op het Document icoontje om de export te openen of op te slaan.

Afb 7 export openen